Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Rabat -15 % na wszystkie rzeczy z HORZE do końca tygodnia w www.yard-equites.pl ! 😉
W www.horse-fit.pl promocja na ochraniacze Horze Laval
tereska w naprawdę dobrej cenie są przemaglowane już w wątku niekońskich marketów bryczesy z membraną podszyte polarkiem
http://www.decathlon.pl/ciepe-spodnie-kipwarm-czarne-id_8206638.html sa też beżowe i brązowe.
Przy tych boję się, że są za śliskie...
Rabat -15 % na wszystkie rzeczy z HORZE do końca tygodnia w www.yard-equites.pl ! 😉

Dla sprostowania:
Ceny na stronie stare, należy odjąć 15 %, zamówienia promocyjne składa się mailem 😉
w equi-point.pl też promocja 15% na Horze 🙂
darmowa dostawa w pasi-koniku  😉
wie ktoś może o jakiejś promocji na przyzwoite derki polarowe?
http://shop.bober.com.pl/specials.php  wędzidła za 5zł 😵 😀
Kinia16322 to jakiś żart? Sklep sprawdzony? Wie ktoś czy to nie jakieś naciąganie?
Stacjonarnie bardzo dobry sklep. Jak z internetowym to nie wiem  😉
Internetowy też jest ok 😉
Kinia16322, to chyba pomyłka jakaś  😲
Nie wiem czy pomyłka, ja kupiłam i potwierdzenie zlozenia zamowienie dostalam, wiec chyba wszystko ok 😀
Kurcze, chciałabym w sumie te wędzidło, ale głównie mnie kuszą te kaloszki za 5zł... tyle, że jak na razie wychodzi mi, że wysyłkę mam droższą niż samo zamówienie.
Żadna pomyłka - robią wyprzedaż magazynu, już wcześniej wrzucałam link do sklepu i sama zresztą też zamówiłam parę rzeczy, a sklep bardzo wiarygodny - zresztą są importerem i dystrybutorem kilku marek na Polskę.
Gdyby były 15-16, to sama bym sie skusiła na to podwójnie łamane 😉, ale faktycznie jeśli już, to ewentualnie bardziej opłacałoby się zamówić większą grupą, albo więcej produktów na raz, bo przesyłka wyjdzie więcej niż sam produkt 😉
zielona_stajnia, po prostu ciężko uwierzyć, że aż tak można zejść z cen 😉
Ja zamówiłam wędzidło i kaloszki, przesyłka wyniosła mnie 11 zł, więc myśle za jak za wędzidło i kaloszki cena 21 nie jest duża 😁 skusiłabym sie tez na ochraniacze i napiersnik ale niestety nie ten rozmiar 🙁
harja - zdaję sobie sprawę - jak zobaczyłam popręgi po 6 zł to aż małż mój dzwonił (jego firma i bober współpracują) czy aby ktoś się nie "walnął" 😉. Z tego co mogę przypuszczać to idzie pewnie duże zamówienie - jak jest się importerem to nie bierze się na sztuki tylko kontener. Miejsce trzeba zrobić na nowy towar, to i poniżej kosztów czasem trzeba się pozbyć (jak niektóre wyprzedaże w dużych marketach), żeby mieć miejsce na nowy towar.
takie promocje lubie 🙂😉)
i znów wydałam kase którą miałam odkładać ;/
o kurczę, jak dobrze, że tu weszłam  😀
miałam już wypatrzone kaloszki w innym sklepie za 40 zł, będę miała za 5  🤣
i kolejną parę ochraniaczy  😍
Wrocław! Ktoś zamawia? Może wspólna wysyłka? Bo zamówienie warte 10 zł a wysyłka 15..
Ja zrobiłam zamówienie za 200zł, wszystko ok, paczka doszła w następny dzień od zamówienia.
Książki za 5 zł  😲 a przecież wiedza jest bezcenna
Ale się obłowiłam... jak nigdy

i na wszystko poszło 37 zł  :wysmiewacz22:
ja to samo... odkładałam kasę i musiał bober rzucić promocje 😀
niepotrzebne, ale wędzidła za 5 zł nie kupie?  🤣
Gdzie znajdę numer konta, na które trzeba dokonać wpłaty w shop.bober?

Edit. Dobra, już wiem, doczytałam maila 🙂
w mailu jest, że się skontaktują - skontaktowali się już z wami, czy trzeba czekać w niepewności do wtorku? (czy się na towar załapaliśmy czy nie?)
horse_art, jest niedziela, długi weekend... raczej wątpię, że będą się kontaktować wcześniej niż we wtorek. Chociaż gnl chyba jutro pracuje...
też tak podejrzewałam... tylko część jeździeckich w soboty (w sob. zamówiłam) i niedziele jest otwartych, dużo internetowych odpisuje niezależnie od godziny i dnia tygodnia - dlatego pytam. a nóż jest z tej grupy 😉

a.... właśnie zobaczyłam o której godzinie w sobote :P chyba jednak nocnych zmian nie mają 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się